• FotballAkademi topp

  MS FotballCamp / FotballAkedemi

  Meld dere på for vinterferien 2017

  Les mer
 • Klubbkolleksjon2017

  Klubbkolleksjon 2017

  Fra Torshov Sport

  Les mer
 • MS Slider3

  Saturday Night Football

  Man spiller fotball og møter andre ungdommer.

  Les mer

Klubbnyheter

Foto: Vålerenga Fotball

MS fotballskole får besøk av Tippeliga-profil fra Manglerud

I mange år har Manglerud Star Ishockey vært en av landets ledende talentfabrikker innenfor ishockey, og har produsert langslagsspillere på løpende bånd. MS Fotball er vel ikke i nærheten av å kalles en talentfabrikk i dag, men har det siste året produsert flere spillere til det som betegnes norsk toppfotball(Oddsen Ligaen, Obos ligaen og Tippeligaen). Niklas Fernando Castro, tidligere en del av Manglerud Star sin gylne 96 årgang, er en vaskeekte Manglerud gutt som  i dag har etablert seg i A-lagstroppen til Vålerenga, og dette er noe vi er utrolig stolte av. Vi er også så heldige å få besøk av Niklas under årets første fotballskole! 

Foto: Nordstrands blad

Seier - endelig

Etter fire tette kamper (0-1, 1-1, 3-4 og 0-1) de siste serierundene var det endelig vår tur til å ta med oss tre poeng. Seier 2-1 borte mot Strømmen 2 smakte etter skåringer av Marius Arnesen og Lars-Erik Lonnechen. Vi blir nesten bortdømt denne gangen og presset fra Strømmen var periodevis stort. Men hele 17-mannstropp sto på helt inn og fikk fortjent betalt.

Uavgjort 1-1 mot Skjetten

Uavgjort 1-1 mot Skjetten

Mandag kveld var det Skjetten som sto på motsatt banehalvdel i 3. divisjonsoppgjøret på Manglerud kunstgress. Topp mot bunn, men kampen ble jevnspilt. Lagene hadde hver sin omgang og uavgjort var sikkert greit for begge lagene. Kampen ble preget av mange skader på MS laget, blant annet måtte Jørn Erik Larsen (bilde) ut tidlig i 2. omgang etter en stygg ettersleng.

Bendik reddet et poeng

Bendik reddet et poeng

A-laget så ut til å gå på et nytt tap, denne gangen mot Kjelsås 2. Men sju minutter før slutt ble vi reddet av et godt angrep hvor Simen Goplen finner Bendik Larsen (bildet), som utligner til 1-1. Samme Bendik kunne blitt matchvinner på overtid, men Kjelsås keeper og deres bestemann gjør en strålende dobbeltredning. Kampen ender 1-1.

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  
 • nike
 • Bonefish sponsor
 • Torshov Sport