Klubbnyheter

Samarbeidsavtale med Abildsø Fysio & Manuellterapi

Manglerud Star Fotball har utvidet samarbeidsavtalen med Abildsø Fysio & Manuellterapi.

Trygt område for Manglerudbarna

Styret i MS har mottatt mail/lenke under her fra rektor Peter Strejfert på Manglerud skole.

Sterk avdeling i 2017

Oslo Fotballkrets har offentliggjort avdelingsoppsettet for 4. divisjon – avdeling 3. A-laget er kommet i en meget sterk avdeling hvor hardt satsende Nordstrand og Nesodden må finne seg i å være klare favoritter.

Romjulscup for 2004-spillere

Manglerud Star G04 har gleden av å invitere din klubb til kompakt romjulscup på vårt nye, flotte kunstgress i Manglerudhallen. Cupen torsdag 29. desember er åpen for både gutter og jenter.

Bring tradisjonen tilbake!

Henning takker for seg!

Etter å ha vært en del av Manglerud Star Fotball hele sitt liv, sier Henning Jøndal takk for seg på klubbens A-lag. En utrolig flott fyr og fotballspiller gir seg, men Henning forlater ikke klubben!

Fortjent seier mot Skeid 2

Tredje serierunde etter ferie endte med 2-1 seier over Skeid 2 hjemme på Manglerud kunstgress. Vi har stort sett kontroll på et ungt Skeidlag, men etter at de reduserer i midten av 2. omgang sprer det seg litt usikkerhet i laget. Men alt i alt en fortjent seier, hvor Eirik S Karlsen og Marius Arnesen skårer målene våre.

Turab debuterte med skåring

Med 2-2-1 på de siste fem kampene er vi resultatmessig inne i en bra periode. Mot Lommedalen lørdag vinner vi 2-0 etter en godt gjennomført kamp. Turab Ali Mahmod debuterte på A-laget. Han spiller en strålende kamp og skåret vårt første mål. På bildet sammen med Jørn Erik Larsen, vår andre målskårer.

Foto: Vålerenga Fotball

MS fotballskole får besøk av Tippeliga-profil fra Manglerud

I mange år har Manglerud Star Ishockey vært en av landets ledende talentfabrikker innenfor ishockey, og har produsert langslagsspillere på løpende bånd. MS Fotball er vel ikke i nærheten av å kalles en talentfabrikk i dag, men har det siste året produsert flere spillere til det som betegnes norsk toppfotball(Oddsen Ligaen, Obos ligaen og Tippeligaen). Niklas Fernando Castro, tidligere en del av Manglerud Star sin gylne 96 årgang, er en vaskeekte Manglerud gutt som  i dag har etablert seg i A-lagstroppen til Vålerenga, og dette er noe vi er utrolig stolte av. Vi er også så heldige å få besøk av Niklas under årets første fotballskole!

NM kvalik og seriestart!

En lang vinter med treninger og treningskamper er snart tilbakelagt.  Vi har og fått på plass en spennende spillertropp. Og sesongplanlegging og humøret i gruppen oppleves som godt.  Hva kan vi vente oss av A-lagets gutter i NM-kvaliken og i en tett og spennende avdeling i «nye» 4. divisjon?

MS-Cuper 2017

Manglerud Star inviterer til innendørs cup i Manglerud- hallen for alle Gutter & Jenter født 2010 til 2005

Raymond Kvisvik sportslig leder for barne- og ungdomsfotballen i Manglerud Star

Den tidligere Brann-, Fredrikstad- og Austria Wien- og landslagsspilleren ble lørdag presentert som ny sportslig leder for barne- og ungdomsfotballen i Manglerud Star.

Åpne treninger MS A-lag

Frem til nyttår kan du inntil to dager i uken delta på Manglerud Stars A-lags åpne treninger i Manglerudhallen. Målet for deg må være å kvalifisere deg til vårt A-lag, som sesongen 2017 skal spille i «nye 4. divisjon».

Fotballdag for jenter 1-7 trinn

Åpen dag hos Manglerud Star!

Mandag 5. september kl 1630 - 1800

MS fotballskole uke 26

MS arrangerer fotballskole for barn og unge i uke 26 og 33. Her kommer en liten rapport fra mandag til onsdag.

1-1 mot ubeseirede Lokomotiv Oslo

Om vitsen er å ha ballen mest og kaste lange innkast burde Lokomotiv Oslo vunnet, men om det å skape flest sjanser teller, burde Manglerud Star vunnet. Nå ble det uavgjort i 3. divisjonskampen fredag ettermiddag på Frogner Stadion, som kanskje er greit for begge lagene. Simen Goplen skåret vårt mål på straffe etter at Lars-Erik Lonnechen ble felt.

[12 3 4  >>