Romjulscup for 2004-spillere

mandag, 07 november 2016

Manglerud Star G04 har gleden av å invitere din klubb til kompakt romjulscup på vårt nye, flotte kunstgress i Manglerudhallen. Cupen torsdag 29. desember er åpen for både gutter og jenter.

Bring tradisjonen tilbake!

Mens vi før i tiden kunne glede oss over årlige romjulsturneringer, er julehøytiden i våre dager gått over til å bli et stillsittende spisegilde. Nå ønsker vi i MSG04 å bringe fotballen inn i jula igjen:

I en tid hvor mange er hjemme, men fotballtilbudet dårlig, kan vi torsdag 29. desember tilby alle fotballinteresserte gutter og jenter på Østlandet i 2004-årgangen en romjulsturnering:

– Kom deg ut av sofakroken, og gjør det morsomste av alt: Spill fotball!

TIDSPUNKT: Torsdag 29. desember

KAMPFORM: 5v5 (fire utespillere, i tillegg til keeper). Vi bruker femmermål og spiller på «kvart» bane. Det vil si at banen har liten syverstørrelse. Maks ni spillere per lag.

NIVÅ: «Ordinær» og «øvet» – både i jente- og gutteklassen.

KAMPER: Hvert lag får minst tre kamper à 25 minutter. Det legges opp til en kompakt cup slik at lagene slipper å sette av «hele dagen».

PRIS: Det koster kun 800 kroner per lag å delta (påmeldingsgebyr kommer i tillegg).

PARKERING: Det er gratis parkering når du svinger inn mot Manglerudhallen fra Plogveien – på nedsiden av skolebygget, tre minutters gange fra hallen. Det er dessuten betalingsparkering inntil Manglerudhallen.

KIOSK: Det vil tilbys god mat og drikke under turneringen.

GARDEROBER OG SITTEPLASSER: Det er godt med sitteplasser langs den ene langsiden, og godt med garderobeplass.

MELD PÅ LAGET DITT HER

Premieutdeling etter siste kamp.

Dette er første gang Manglerud Star arrangerer en slik romjulscup, men i fjor ble en minicup på samme tidspunkt fulltegnet på 20 minutter. Vi ser derfor at behovet er stort – og nå kan du være med og skape en årlig tradisjon i Manglerudhallen. Møt opp!

PÅMELDINGSFRIST: 15. desember

Spørsmål om MS Romjulscup? Kontakt thomas.kristensen@niso.no