• FotballAkademi topp

  MS FotballCamp / FotballAkedemi

  Meld dere på for sommerferien 2017

  Les mer
 • Klubbkolleksjon2017

  Klubbkolleksjon 2017

  Fra Torshov Sport

  Les mer
 • MS Slider3

  Saturday Night Football

  Man spiller fotball og møter andre ungdommer.

  Les mer

Klubbnyheter

MS fotballskole uke 26

MS fotballskole uke 26

MS arrangerer fotballskole for barn og unge i uke 26 og 33. Her kommer en liten rapport fra mandag til onsdag.

1-1 mot ubeseirede Lokomotiv Oslo

1-1 mot ubeseirede Lokomotiv Oslo

Om vitsen er å ha ballen mest og kaste lange innkast burde Lokomotiv Oslo vunnet, men om det å skape flest sjanser teller, burde Manglerud Star vunnet. Nå ble det uavgjort i 3. divisjonskampen fredag ettermiddag på Frogner Stadion, som kanskje er greit for begge lagene. Simen Goplen skåret vårt mål på straffe etter at Lars-Erik Lonnechen ble felt.

Turab debuterte med skåring

Turab debuterte med skåring

Med 2-2-1 på de siste fem kampene er vi resultatmessig inne i en bra periode. Mot Lommedalen lørdag vinner vi 2-0 etter en godt gjennomført kamp. Turab Ali Mahmod debuterte på A-laget. Han spiller en strålende kamp og skåret vårt første mål. På bildet sammen med Jørn Erik Larsen, vår andre målskårer.

Foto: Vålerenga Fotball

MS fotballskole får besøk av Tippeliga-profil fra Manglerud

I mange år har Manglerud Star Ishockey vært en av landets ledende talentfabrikker innenfor ishockey, og har produsert langslagsspillere på løpende bånd. MS Fotball er vel ikke i nærheten av å kalles en talentfabrikk i dag, men har det siste året produsert flere spillere til det som betegnes norsk toppfotball(Oddsen Ligaen, Obos ligaen og Tippeligaen). Niklas Fernando Castro, tidligere en del av Manglerud Star sin gylne 96 årgang, er en vaskeekte Manglerud gutt som  i dag har etablert seg i A-lagstroppen til Vålerenga, og dette er noe vi er utrolig stolte av. Vi er også så heldige å få besøk av Niklas under årets første fotballskole! 

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  
 • nike
 • Bonefish sponsor
 • Torshov Sport