• FotballAkademi topp

  MS FotballCamp / FotballAkedemi

  Meld dere på for sommerferien 2017

  Les mer
 • Klubbkolleksjon2017

  Klubbkolleksjon 2017

  Fra Torshov Sport

  Les mer
 • MS Slider3

  Saturday Night Football

  Man spiller fotball og møter andre ungdommer.

  Les mer

Klubbnyheter

Uavgjort 1-1 mot Skjetten

Uavgjort 1-1 mot Skjetten

Mandag kveld var det Skjetten som sto på motsatt banehalvdel i 3. divisjonsoppgjøret på Manglerud kunstgress. Topp mot bunn, men kampen ble jevnspilt. Lagene hadde hver sin omgang og uavgjort var sikkert greit for begge lagene. Kampen ble preget av mange skader på MS laget, blant annet måtte Jørn Erik Larsen (bilde) ut tidlig i 2. omgang etter en stygg ettersleng.

Bendik reddet et poeng

Bendik reddet et poeng

A-laget så ut til å gå på et nytt tap, denne gangen mot Kjelsås 2. Men sju minutter før slutt ble vi reddet av et godt angrep hvor Simen Goplen finner Bendik Larsen (bildet), som utligner til 1-1. Samme Bendik kunne blitt matchvinner på overtid, men Kjelsås keeper og deres bestemann gjør en strålende dobbeltredning. Kampen ender 1-1.

Foto: Nordstrands blad

Seier - endelig

Etter fire tette kamper (0-1, 1-1, 3-4 og 0-1) de siste serierundene var det endelig vår tur til å ta med oss tre poeng. Seier 2-1 borte mot Strømmen 2 smakte etter skåringer av Marius Arnesen og Lars-Erik Lonnechen. Vi blir nesten bortdømt denne gangen og presset fra Strømmen var periodevis stort. Men hele 17-mannstropp sto på helt inn og fikk fortjent betalt.

Mye vilje men nytt tap

Mye vilje men nytt tap

Etter tap for Lyn og Grei viste vi at avdelingsfavoritten Korsvoll ville bli en vanskelig nøtt å knekke for våre gutter. Det ble vanskelig – men det var ikke Korsvoll som gjorde det mest vanskelig for oss. Derimot var det personlige feil og rødt kort midt i 1. omgang, som var med på å avgjøre kampen. Tap 0-2 ble det etter at junioren Simen Øyen (bildet) spilte en strålende kamp.

<<  1 2 3 4 5 [67 8 9 10  >>  
 • nike
 • Bonefish sponsor
 • Torshov Sport