Klubbnyheter

Manglerud Star Fotball, Tunet, Fokus og skolene - sammen mot mobbing

Manglerud Star Fotball inngikk tirsdag avtale med Manglerud og Høyenhall skole om et forpliktende partnerskap mot mobbing. – Det er av omsorg for barn og unge i vårt nærmiljø at styret i IL Manglerud Star Fotball har inngått dette samarbeidet.

Spissene ordnet seier i NM kvaliken

Spissen Nicolai Johansen stjal ballen fra en Hasle-Løren spiller og ga den videre til spissmakker, Marius Arnesen, som skåret enkelt fra tre meters hold

NM kvalik og seriestart!

En lang vinter med treninger og treningskamper er snart tilbakelagt.  Vi har og fått på plass en spennende spillertropp. Og sesongplanlegging og humøret i gruppen oppleves som godt.  Hva kan vi vente oss av A-lagets gutter i NM-kvaliken og i en tett og spennende avdeling i «nye» 4. divisjon?

MS-Cuper 2017

Manglerud Star inviterer til innendørs cup i Manglerud- hallen for alle Gutter & Jenter født 2010 til 2005

Raymond Kvisvik sportslig leder for barne- og ungdomsfotballen i Manglerud Star

Den tidligere Brann-, Fredrikstad- og Austria Wien- og landslagsspilleren ble lørdag presentert som ny sportslig leder for barne- og ungdomsfotballen i Manglerud Star.

Åpne treninger MS A-lag

Frem til nyttår kan du inntil to dager i uken delta på Manglerud Stars A-lags åpne treninger i Manglerudhallen. Målet for deg må være å kvalifisere deg til vårt A-lag, som sesongen 2017 skal spille i «nye 4. divisjon».

Fotballdag for jenter 1-7 trinn

Åpen dag hos Manglerud Star!

Mandag 5. september kl 1630 - 1800

MS fotballskole uke 26

MS arrangerer fotballskole for barn og unge i uke 26 og 33. Her kommer en liten rapport fra mandag til onsdag.

Nytt fra styret i MS Fotball

Torsdag 6. april var det styremøte i IL Manglerud Star Fotball der saker som blant annet samarbeid med nærmiljøet, klubbens fotballskoler og MS-cupene for høst/vinter-sesongen 2017-18 sto på programmet.

Samarbeidsavtale med Abildsø Fysio & Manuellterapi

Manglerud Star Fotball har utvidet samarbeidsavtalen med Abildsø Fysio & Manuellterapi.

Trygt område for Manglerudbarna

Styret i MS har mottatt mail/lenke under her fra rektor Peter Strejfert på Manglerud skole.

Sterk avdeling i 2017

Oslo Fotballkrets har offentliggjort avdelingsoppsettet for 4. divisjon – avdeling 3. A-laget er kommet i en meget sterk avdeling hvor hardt satsende Nordstrand og Nesodden må finne seg i å være klare favoritter.

Romjulscup for 2004-spillere

Manglerud Star G04 har gleden av å invitere din klubb til kompakt romjulscup på vårt nye, flotte kunstgress i Manglerudhallen. Cupen torsdag 29. desember er åpen for både gutter og jenter.

Bring tradisjonen tilbake!

Henning takker for seg!

Etter å ha vært en del av Manglerud Star Fotball hele sitt liv, sier Henning Jøndal takk for seg på klubbens A-lag. En utrolig flott fyr og fotballspiller gir seg, men Henning forlater ikke klubben!

Fortjent seier mot Skeid 2

Tredje serierunde etter ferie endte med 2-1 seier over Skeid 2 hjemme på Manglerud kunstgress. Vi har stort sett kontroll på et ungt Skeidlag, men etter at de reduserer i midten av 2. omgang sprer det seg litt usikkerhet i laget. Men alt i alt en fortjent seier, hvor Eirik S Karlsen og Marius Arnesen skårer målene våre.

[12 3 4  >>