Kampreferat MS1 - Lille Tøyen 3. mai 2016

Kampreferat MS1 - Lille Tøyen 3. mai 2016

onsdag, 04 mai 2016

Da var det dags for kamp igjen. Klok av skade med været stilte jeg med tripple gensere, vanter og lue, men skjønte fort at lue og vanter var litt i voldsomste laget, da sola hadde bestemte seg for å titte frem. 

 

Turen gikk til Caltext løkka. Noen som husker hvilken Oslo klubb som pleide å spille her? Klubben ble lagt ned i 1999, hadde grønne og røde drakter. Var i denne klubben Kuppern Johansen startet sin idretts karriere.

(Muttern som bodde på Tøyen pleide å gå å se de spille for det var så mange kjekke gutter på det laget).

 

Vi var fulltallige og startet med Rufus i mål, som hadde en del fine redninger.

Ble fort klart at vi var fult på høyde med Lille Tøyen, hvis ikke et hakk bedre.

 Vi har et par fine sjanser uten uttelling, blir litt lite skudd og litt mye drilling. Hasnat har et par fine sjanser uten å få den i mål. Jacob presser bra som 5’r og backen slår blind ut i midten. Der ligger Petter akkurat hvor han skal ligge og med en mann i ryggen dundrer han inn 1-0 på direkten.

 Lille Tøyen er ikke ufarlige, men vi jobber bra. Sondre og Teo rydder stort opp som 2’re og Rufus tar det som kommer bak. 2-0 kommer ved Tim, pasning fra Firomsa. Nå er det rene overkjøringen fra oss. Hadde det ikke vært for at Lille Tøyen sin keeper vartet opp med redning etter redning, samtidig som vi skjøt han god, hadde det stått 7-0 til pause. Keeperbytte etter pause. Teo melder seg frivillig da ingen andre vil. Sporty gjort, men vi mister en god 2’r.

Når vi ligger tett med 3’r og 4’r plukker vi opp masse løse baller og går rett i angrep. Vi peprer Lille Tøyen sitt mål, men de har også byttet keeper som tar enda flere enn han forrige. Vi kan bli mye flinkere til å slå pass med engang, istedenfor å sulle litt med ballen og miste sjansen til å flytte ballen raskt fremover.

Vi har sjanse - på sjanse - på sjanse. Firomsa setter den i stolpen på åpent mål. Sondre treffer tverrliggeren så treffer ballen bakhodet på keeperen og så i stanga. Jacob på volley fra corner rett over. 

Vi mister en ball på midten og er litt uorganiserte og dermed er det fritt frem for Lille Tøyen til og sette reduseringen. Vi mister litt overtaket i noen minutter men vi kommer fort inn i det igjen. Rufus har et par fine sjanser. En kort corner fra Tim ut til Sondre, som dundrer inn 3-1. Nå har ikke Lille Tøyen noe særlig mere å by på. Tim tar et 30 meters løp på en håpløs ball og slår på direkten en 18,64 meters pasning rett i beina på Jacob, som tar noen finter og triller ballen rolig forbi keeper og så var det slutt.

Flott innsats av alle gutta.