A-lag herrer

Spissene ordnet seier i NM kvaliken

Spissene ordnet seier i NM kvaliken

Spissen Nicolai Johansen stjal ballen fra en Hasle-Løren spiller og ga den videre til spissmakker, Marius Arnesen, som skåret enkelt fra tre meters hold

NM kvalik og seriestart!

NM kvalik og seriestart!

En lang vinter med treninger og treningskamper er snart tilbakelagt.  Vi har og fått på plass en spennende spillertropp. Og sesongplanlegging og humøret i gruppen oppleves som godt.  Hva kan vi vente oss av A-lagets gutter i NM-kvaliken og i en tett og spennende avdeling i «nye» 4. divisjon?

Åpne treninger MS A-lag

Åpne treninger MS A-lag

Frem til nyttår kan du inntil to dager i uken delta på Manglerud Stars A-lags åpne treninger i Manglerudhallen. Målet for deg må være å kvalifisere deg til vårt A-lag, som sesongen 2017 skal spille i «nye 4. divisjon».

Fortjent seier mot Skeid 2

Fortjent seier mot Skeid 2

Tredje serierunde etter ferie endte med 2-1 seier over Skeid 2 hjemme på Manglerud kunstgress. Vi har stort sett kontroll på et ungt Skeidlag, men etter at de reduserer i midten av 2. omgang sprer det seg litt usikkerhet i laget. Men alt i alt en fortjent seier, hvor Eirik S Karlsen og Marius Arnesen skårer målene våre.

1-1 mot ubeseirede Lokomotiv Oslo

1-1 mot ubeseirede Lokomotiv Oslo

Om vitsen er å ha ballen mest og kaste lange innkast burde Lokomotiv Oslo vunnet, men om det å skape flest sjanser teller, burde Manglerud Star vunnet. Nå ble det uavgjort i 3. divisjonskampen fredag ettermiddag på Frogner Stadion, som kanskje er greit for begge lagene. Simen Goplen skåret vårt mål på straffe etter at Lars-Erik Lonnechen ble felt. 

Mye vilje men nytt tap

Mye vilje men nytt tap

Etter tap for Lyn og Grei viste vi at avdelingsfavoritten Korsvoll ville bli en vanskelig nøtt å knekke for våre gutter. Det ble vanskelig – men det var ikke Korsvoll som gjorde det mest vanskelig for oss. Derimot var det peMrsonlige feil og rødt kort midt i 1. omgang, som var med på å avgjøre kampen. Tap 0-2 ble det etter at junioren Simen Øyen (bilde) spilte en strålende kamp.

Lyn bedre, men....

Lyn bedre, men....

Lyn bedre, men…

A-laget tapte 0-4 for Lyn Toppfotball lørdag. Fortjent seier til Lyn, selv om noen tvilsomme dommeravgjørelser i 1. omgang kunne har gitt et bedre resultat for våre innsatsfulle gutter. 

MØTER GRÛNER I NM KVALIK

MØTER GRÛNER I NM KVALIK

A-laget er for første gang på mange år kvalifisert til deltakelse i Norgesmesterskapet. Onsdag 16. mars kl. 18.00 møter vi Grûner på Dælenengen kunstgress. VI håper og tror at vi skal vise oss frem fra vår beste side, og gi sentrumslaget kamp om videre avansement i NM.

Samarbeidsavtale med Abildsø Fysio & Manuellterapi

Samarbeidsavtale med Abildsø Fysio & Manuellterapi

Manglerud Star Fotball har utvidet samarbeidsavtalen med Abildsø Fysio & Manuellterapi. 

Sterk avdeling i 2017

Sterk avdeling i 2017

Oslo Fotballkrets har offentliggjort avdelingsoppsettet for 4. divisjon – avdeling 3. A-laget er kommet i en meget sterk avdeling hvor hardt satsende Nordstrand og Nesodden må finne seg i å være klare favoritter.

Henning takker for seg!

Henning takker for seg!

Etter å ha vært en del av Manglerud Star Fotball hele sitt liv, sier Henning Jøndal takk for seg på klubbens A-lag. En utrolig flott fyr og fotballspiller gir seg, men Henning forlater ikke klubben! 

Turab debuterte med skåring

Turab debuterte med skåring

Med 2-2-1 på de siste fem kampene er vi resultatmessig inne i en bra periode. Mot Lommedalen lørdag vinner vi 2-0 etter en godt gjennomført kamp. Turab Ali Mahmod debuterte på A-laget. Han spiller en strålende kamp og skåret vårt første mål. På bildet sammen med Jørn Erik Larsen, vår andre målskårer.

Bendik reddet et poeng

Bendik reddet et poeng

A-laget så ut til å gå på et nytt tap, denne gangen mot Kjelsås 2. Men sju minutter før slutt ble vi reddet av et godt angrep hvor Simen Goplen finner Bendik Larsen (bilde), som utligner til 1-1. Samme Bendik kunne blitt matchvinner på overtid, men Kjelsås keeper og deres bestemann gjør en strålende dobbeltredning. Kampen ender 1-1.

Tap for Grei - velkommen til 3. divisjon

Tap for Grei - velkommen til 3. divisjon

Vi går opp i ledelsen ved Erwin Agustin (bilde), men tre «feil» gjør at Grei, i en jevn kamp, vinner 3-1 på Grorud matchbane. De to tapene mot Lyn og Grei viser at plukker vi bortpersonlige feil, vil vi kjempe om topp 5 i avdelingen!

LYN lover fest, VI BLIR MED! Atle Jan blogger før serieåpningen

LYN lover fest, VI BLIR MED! Atle Jan blogger før serieåpningen

For tre sesonger var vi i 5. divisjon og Lyn Fotball var «en storhet» i 2. divisjon. Lørdag kl. 16.00 møtes vi på Manglerud kunstgress, og da i 3. divisjon. Vanskelig oppgave, men vi lover å bite fra oss.

[12 3 4 5  >>