Henning takker for seg!

Henning takker for seg!

mandag, 24 oktober 2016

Etter å ha vært en del av Manglerud Star Fotball hele sitt liv, sier Henning Jøndal takk for seg på klubbens A-lag. En utrolig flott fyr og fotballspiller gir seg, men Henning forlater ikke klubben! 

Henning har det kommet følgende hilsen:

Jeg vil takke for sesongen 2017 og samtidig fortelle at jeg har fattet en beslutning om å trappe litt ned på grunn av min familiesituasjon. Jeg kommer fra 2017-sesongen til å spille for B-laget til Manglerud Star, da treningstidene der passer meg bedre, selv om nivået naturlig nok ikke er like bra.

Jeg har hatt stor glede av å spille med mange gode fotballspillere og jeg har fått meg mange nye bekjentskaper. Jeg har i løpet av mine fire år under Atle Jan fått være med på to opprykk, hvorav den ene sesongen hvor vi gikk ubeseiret gjennom. Dette er noen av de gode minnene jeg sitter igjen med og jeg husker disse årene under Atle Jan som en tid med mye hard jobbing, samt mye humor og latter.

Jeg kommer, som sagt, ikke til å dra fra Manglerud Star Fotball, da jeg har MS blod i årene, så da vil mitt nye prosjekt være å forsøke å bidra til at MS også vil ha et konkurransedyktig B-lag som ikke spiller i 8. divisjon. Jeg vil nok også plutselig kunne stikke innom treningene til A-laget de gangene jeg skulle ha tid. Men for denne gangen, takk for meg, og på gjensyn.

MS OG, MS GO, MS GO, MS GO…

Henning